Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Υποτροφίες Εκκίνησης για Κοινωνικούς Επιχειρηματίες από το Echoing Green


Υποτροφίες Εκκίνησης για Κοινωνικούς Επιχειρηματίες από το Echoing Green









Αν εσείς ή κάποιος γνωστός σας προσπαθείτε να λύσετε κάποια από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, τότε η Echoing Green θα θέλει να μάθει τί κάνετε! Τα Προγράμματα Υποτροφιών (Fellowship Programs) του διθνούς οργανισμού Echoing Green εντοπίζουν δυναμικούς κοινωνικούς επιχειρηματίες με τολμηρές ιδέες και τους παρέχουν ως και $90,000 σε κεφάλαιο εκκίνησης (seed funding), στρατηγική υποστήριξη αλλά και ένα πολύ δυνατό δίκτυο.
Ο κύκλος υποδοχής αιτήσεων για το 2014 έχει ανοίξει και ολοκληρώνεται στις 6 Ιανουαρίου 2014.
Η πρώτη φάση της διαδικασίας είναι απλή, χωρίς πολύ αναλυτικά στοιχεία και παρέχεται πλούσια πληροφόρηση για την υποβολή της αίτησής σας.
Αν σκέφτεστε ότι χρειάζεστε μία μικρή ώθηση και υποστήριξη για να φέρετε την αλλαγή και να λύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα, μην διστάσετε καθόλου να υποβάλετε την αίτησή σας!
B e B o l d. T h i n k B i g. D r i v e C h a n g e.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία των αιτήσεων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα για τηνΚαθοδήγηση για τις Αιτήσεις αλλά και στις εξής πηγές:
  1. Σύνοψη των Υποτροφιών (Fellowships): Στο video ο Donnel Baird, Υπότροφος (Fellow) του Προγράμματος «Black Male Achievement 2012» μιλάει το Πρόγραμμα Υποτροφιών «Black Male Achievement» αλλά και για το Διεθνές Πρόγραμμα Υποτροφιών (Global Fellowship Program) και το Πρόγραμμα Υποτροφιών για το Κλίμα (Climate Fellowship Program). Στη Σύνοψη των Προγραμμάτων Υποτροφιών (Fellowship Programs Overview) μπορείτε να βρείτε πληροφορίες αναφορικά με την εμπειρία του Fellowship και πιο συγκεκριμένα στοιχεία με όσα προσφέρει, τα πλεονεκτήματα και τις υποχρεώσεις που συνδέονται με κάθε πρόγραμμα.
  2. Αξιολόγηση και Επιλεξιμότητα: Η Erica Lock, Associate Director of Fellowship Programs, ενημερώνει αναφορικά με τη διαδικασία της αξιολόγησης στο video και ο Οδηγός των Κριτηρίων Επιλογής παρέχει αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με τους όρους και τις απαιτήσεις για επιλεξιμότητα και για τα κριτήρια αξιολόγησης.
  3. Σύντομη Βοήθεια με Συχνές Ερωτήσεις-Αποκρίσεις: Μπορείτε να λύσετε τις απορίες σας «κατεβάζοντας» το Short Answer Question Worksheet καθώς και το Question Help Guide.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου