Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

To CEO Challenge® 2014 Athens Event στις 19 Φεβρουαρίου


To CEO Challenge® 2014 Athens Event στις 19 Φεβρουαρίου
  • Ημερομηνία Έναρξης:Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014
  • Ώρα Έναρξης:18:00
  • Τοποθεσία:Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη
  • Διεύθυνση:Αμαλίας 20, Σύνταγμα
  • Κατηγορία:Εκδήλωση
  • Ημερομηνία Λήξης:Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014
  • Ώρα Λήξης:21:00
Ο Τομέας Ηγεσίας της ΕΕΔΕ παρουσιάζει τη μεγαλύτερη παγκόσμια έρευνα Ηγεσίας σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00, στο Μέγαρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη (Αμαλίας 20, Σύνταγμα).
Μέσα από δύο ξεχωριστές έρευνες με θέμα CEO Challenge 2013 – Countering the global slowdown (Οι προκλήσεις των Διευθυντικών Στελεχών για το 2013: Αντιμετωπίζοντας την παγκόσμια επιβράδυνση) & CEO Challenge 2014 – People and performance (Οι προκλήσεις των Διευθυντικών Στελεχών για το 2014: Οι άνθρωποι και οι επιδόσεις) και με τη συμμετοχή από την Ελλάδα περισσότερων από 100 ηγετών επιχειρήσεων, η ΕΕΔΕ και ο οργανισμός The Conference Board ανίχνευσαν και παρουσιάζουν ευρήματα σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό και ελληνικό επίπεδο, που βοηθούν στον εντοπισμό των προκλήσεων της εποχής και στην επιτυχή αντιμετώπισή τους. Η εκδήλωση θα είναι διαδραστική και θα εστιάσει στις τοπικές επιχειρηματικές προκλήσεις.
Από το 1999, η έρευνα CEO Challenge του Conference Board, θέτει ερωτήματα σε επικεφαλής επιχειρήσεων ανά την υφήλιο, έτσι ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους για τις πιο κρίσιμες προκλήσεις του ερχόμενου έτους. Οι πέντε κορυφαίες προκλήσεις που επελέγησαν από τους 1020 ηγέτες που ανταποκρίθηκαν στην φετινή έρευνα είναι: Το ανθρώπινο κεφάλαιο, οι σχέσεις με τους πελάτες, η καινοτομία, η επιχειρησιακή αριστεία και το εταιρικό εμπορικό σήμα και φήμη.
Την έρευνα θα παρουσιάσει ο κ. Rainer Schultheis, Vice President & Managing Director, Europe & Middle East, The Conference Board, ενώ θα ακολουθήσει πάνελ με τους κ. Άρη Κεφαλογιάννη, Ιδρυτή & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Gaea Products και Θάνο Τσουμαλάκο, Director Region Balkan & Spain, Franke Group και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Franke Hellas S.A., με συντονίστρια την κ. Βενετία Κουσία, Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο της Manpower Group. Έτσι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα επιχειρηθεί εμβάθυνση στην ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα, στις προκλήσεις της και τις επιπτώσεις τους, με την οπτική δύο στελεχών οι οποίοι έχουν επιτυχώς μετατρέψει την πρόκληση σε ευκαιρία, αλλά και των διευθυντικών στελεχών που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.
Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Eurobank.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου