Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στις 24-26/02 στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο του Mobile World Congr

Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στις 24-26/02 στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο του Mobile World Congress
  • Ημερομηνία Έναρξης:Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014
  • Ώρα Έναρξης:09:00
  • Τοποθεσία:Βαρκελώνη
  • Διεύθυνση:Βαρκελώνη
  • Κατηγορία:Συνέδριο
  • Ημερομηνία Λήξης:Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014
  • Ώρα Λήξης:21:00
Διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Κινητής Τηλεφωνίας διοργανώνει στις 24-26 Φεβρουαρίου 2014 στη Βαρκελώνη το Enterprise Europe Network.
Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου Mobile World Congress 2014, το οποίο αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για τις εταιρείες που παρέχουν προϊόντα και εφαρμογές στον χώρο της Κινητής Τηλεφωνίας και πραγματοποιείται στις 24-27 Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίστοιχη εκδήλωση του 2013 ήταν πολύ επιτυχημένη για τις ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν, καθώς περισσότερες από 1.000 επιχειρηματικές συναντήσεις έλαβαν χώρα. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και θα δώσει τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι μεγάλοι τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί αναζητούν συνεργασίες και προϊόντα μικρότερων εταιρειών.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις, καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής και να υποβάλλουν το προφίλ τους έως την 1η Φεβρουαρίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση των συναντήσεων. Οι αιτήσεις για συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 17 Φεβρουαρίου και, στη συνέχεια, κάθε συμμετέχων θα ενημερωθεί για το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων. Το κόστος για τους συμμετέχοντες φορείς από την Ελλάδα ανέρχεται στα 310 ευρώ, τιμή στην οποία περιλαμβάνεται και τοβασικό εισιτήριο εισόδου στο συνέδριο Mobile World Congress 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (κ. Ηρακλή Αγιοβλασίτη, τηλ.: 210 7273921, e-mail: agiovlasitis@ekt.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου